Carsten Andersen ApS

Murermestervirksomheden Carsten Andersen har eksisteret siden 2002.

Virksomheden er blevet til i forbindelse med overtagelsen af Søren Madsens familieforetagende, der i tre generationer havde udført dansk kvalitetshåndværk fra den tidligere adresse i Brændeskov. Firmaet flyttede adresse til den nuværende i forbindelse med overtagelsen i 2002.

Da Murermester Søren Madsen gik på pension, og ingen af hans døtre ønskede at videreføre virksomheden, overtog svenden Carsten Andersen firmaet. Carsten Andersen er udlært i virksomheden og havde på det tidpunkt været hos Søren Madsen i 12 år.

Udvikling i firmaet

Under Carsten Andersen har firmaet udviklet sig og er i dag en god virksomhed med syv ansatte, der alle er murere.

Administrationen er ikke nogen voldsom opgave, og den klares flot af en kvinde, der arbejder i firmaet på deltid. Sådan ønsker vi, det skal blive ved med at være. Vi er stolte af at kunne kalde os leverandør af dansk kvalitetshåndværk. Intet mindre.

 

Vi føler os forpligtede til altid at holde det, vi lover. Priser der aftales, holdes!

Vi udfører vores arbejde bedst, når vi har en tæt og direkte kommunikation med vores kunder og vi gør alt, hvad der er jordisk muligt for at kunne levere til tiden.

Murermester Carsten Andersen er stolt af sine fagligt dygtige og særdeles kompetente medarbejdere.

Ud over Carsten Andersen har tre medarbejdere været med siden begyndelsen for syv år siden, og vi har særlig grund til at være særlig stolt af en enkelt af vores murere – han har nemlig 25 års jubilæum i branchen. Fantastisk!

Loyalt personale

Vi tror på fremtiden og har naturligvis planer om at fortsætte de gode takter. I øjeblikket har firmaet ansat en lærling, så vi også fremover kan vise kunderne vores gode håndværk.

Vi tror på, at den direkte og ligefremme omgangstone imellem personalet er godt for både virksomhed og personale.

At der sjældent forekommer udskiftninger i personalet er et tydeligt tegn på, at det netop forholder sig sådan.

Medlem af Dansk Byggeri

Vi medlem af Dansk Byggeri og vores kunder vil derfor nyde godt af garantiordningen som BYG (Dansk Byggeri) har stillet.

TOP