Tilbygning, Nybygning & Ombygning på Fyn


Skal køkkenet eller kontoret bygges om? Ønsker du et helt nyt hus, som tager udgangspunkt i din stil, eller har du behov for et ekstra arbejdsværelse?
Mulighederne er mange, når du lader Murermester Carsten Andersen stå for opgaven.

Tilbygning eller nybygning til huset

Med en tilbygning får du muligheden for at udvide din bolig. Vi laver tilbygningen, så den passer ind i din boligs stil, så tilbygningen står som om den altid har været der. Kontakt os for yderligere information eller et godt tilbud.
Læs også om renovering af badeværelse.​

Ærligt arbejde

Vi klarer en bred vifte af opgaver inden for både nybyg, ombyg og tilbyg. Vores dygtige murere har ekspertisen til at rådgive inden for såvel stort som småt, så du altid kan være sikker på et resultat, der matcher dine ønsker og behov. ​

Vi lægger vægt på ærligt arbejde gennem hele processen – både, når vi rådgiver, og når vi udfører arbejdet. Det kommer du og vi længst med. ​

Murerfirmaet Carsten Andersen ApS har tidligere lavet tilbygninger og nybygninger for kunder i Nyborg, Svendborg, Hesselager på Fyn.

Med udgangspunkt i dit budget

Derfor gør vi meget ud af at finde en løsning, som kan lade sig gøre inden for de rammer, du ønsker.

Vi arbejder ud fra dit rådighedsbeløb og tager en grundig snak med dig, hvis vi vurderer, at projektet kræver flere ressourcer.
​Murermester Carsten Andersen er altid klar til at tage hånd om dit forestående projekt. Fang os på telefon 20 40 41 70​, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

TOP