Medlem af BYG Garantiordning

Murermester Carsten Andersen udfører både nybygning og ombyginings- opgaver i enten total- eller fagentreprise

Medlem af BYG Garantiordning

Murermester Carsten Andersen er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og vores kunder vil derfor nyde godt af den garanti ordning som BYG (Dansk Byggeri) har stillet for arbejde udført af håndværkerfirmaer der hører under BYG.

Lidt om BYG GARANTIORDNING

Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde udført til private forbrugere.

Ordningen gælder uanset om der er tale om nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter. BYGs garantiordning omfatter p.t. ca. 4200 murere, tømrere, snedkere, malere og stenhuggere over hele landet.

Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl for helt op til 100.000 kr.

Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til BYG's Klage- & Ankenævn.

Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr.

Du skal blot lægge et depositum - penge, du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.

At BYG (Dansk Byggeri) står bag BYG GARANTIORDNING betyder, at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde, udført af et BYG-medlem - også hvis din BYG-håndværker lukker eller sælger sin forretning.

Vær på den sikre side - Få dit projekt udført professionelt under BYG Garantiordningen!

Murermester Carsten Andersen vil til enhver en tid stå ved kvaliteten af vores arbejde. Kommer det til kritik fra Byggeriets Ankenævn på grund af en anke fra en af vores kunder, vil vi naturligvis altid rette os efter den.

Murermester Carsten Andersen føler, at det er vigtigt at private bygherrer er sikret via garantiordningen - hvis uheldet skulle være ude.

Medlem af Dansk Byggeri

Vi medlem af Dansk Byggeri og vores kunder vil derfor nyde godt af garantiordningen som BYG (Dansk Byggeri) har stillet.

TOP