Beton- & Murerarbejde i Hesselager

Beton- og murerarbejde kræver stor viden om materialer, udførelse og stil.

Hvordan skal huset støbes, hvad kræver badeværelset, og hvilket tag giver det mest solide resultat? Spørgsmålene er mange, og vi kan hjælpe med at besvare samt udføre langt de fleste opgaver.

Bevaringsværdige ejendomme i Hesselager

Murermester Carsten Andersen har i mange år udført beton- og murerarbejde for en bred vifte af kunder. Vi har stort fokus på kvalitet, og det går vi aldrig på kompromis med. Målet er at levere holdbare og pæne løsninger, som vores kunder kan glæde sig over både nu og på sigt. ​

Vi har også stor erfaring inden for renovering af kirker, hvor vi naturligvis udfører arbejdet efter alle regler, som gør sig gældende for bevaringsværdige ejendomme.

Renovering af badeværelse

Skal badeværelset piftes op med nye fliser, eller trænger badeværelset til en total renovering?

Murermester Carsten Andersen ApS sørger for, at dit badeværelse bliver bygget af markedets bedste produkter. I samarbejde med kvalitetsleverandører, sørger vi for at lave en løsning, der opfylder dine behov og ønsker. Vores murerfirma sørger for at du kan glæde dig over dit badeværelse i mange år.
For yderligere information, eller et godt tilbud - kontakt os.
Læs også om til- og nybygninger.

Vi fører opgaven til dørs

Murermester Carsten Andersen tager gerne totalentreprisen på projektet og er tovholder fra start til slut. Sammen med vores dygtige samarbejdspartnere sørger vi for at føre opgaven sikkert til dørs.
​Vi har kontakt til både malere, tømrere og elektrikere, som er med til at sikre et rigtig godt slutresultat. Ønsker du at høre mere, så kontakt os allerede i dag på telefon 20 40 41 70​.

TOP